2025-04-08 08:59:24 | ID : 4013 | Visit : 62
به گزارش روابط عمومی شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک، فرید طهماسبی مدیر آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان گیلان گفت: این آزمایشگاه به عنوان امین دولت و بازوی توانمند وزارت راه و شهرسازی، با انجام آزمایشهای کنترل کیفی فنی و تخصصی، نقش مؤثری در افزایش طول عمر پروژههای عمرانی استان ایفاء کرده است.
طهماسبی افزود: آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان گیلان با در اختیار داشتن ۶ شعبه فعال در شهرهای رشت، رودبار، رودسر، لاهیجان، صومعهسرا و آستارا و ۵۰ نفر پرسنل متخصص، در ۲۰ واحد محلی مستقر در پروژههای عمرانی حضور فعالی داشته و آمادگی دارند در کمتر از 2 ساعت با استقرار آزمایشگاه به ارائه خدمات مطلوب در سطح استان اقدام کنند.
وی به تعامل نزدیک با دستگاههای اجرایی استان و به همکاری مؤثر در پروژههای شاخصی عمرانی استان اشاره کرد و گفت: طی سال گذشته این آزمایشگاه در پروژهایی چون آزادراه منجیل- رودبار، بزرگراه آستارا- آستارا، کنارگذر انزلی، پروژه توسعه اسکله بندرانزلی، قطعات راهآهن قزوین- رشت- انزلی، تقاطعهای غیرهمسطح شهر رشت و پروژههای نهضت ملی مسکن حضوری فعال و تاثیرگذاری داشته است.
مدیر آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان گیلان با اشاره به توانایی انجام بیش از ۲۵۰ نوع آزمایش تخصصی در این آزمایشگاه گفت: طی سال گذشته بیش از ۸۵۰ متر حفاری، ۳۸ هزار مورد آزمایش قیر و آسفالت، ۱۸ هزار آزمایش خاک، ۵۹ هزار آزمایش بتن و ۲ هزار آزمایش فیزیک و شیمی در این آزمایشگاه مطابق با استانداردهای ملی و بینالمللی به ثبت رسیده است.
وی با اشاره به اینکه یکی از اولویتهای آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان گیلان تولید علم و برگزاری دورههای آموزشی است خاطر نشان کرد: در سال گذشته ۳ سمینار تخصصی و بیش از 2 هزار و 175 نفر- ساعت دوره آموزشی برای کارشناسان آزمایشگاه و همچنین دستگاههای اجرایی استان برگزار شد.
طهماسبی به حضور فعال در جلسات شورای فنی استان، دیدار با شهرداران، مدیران اجرایی، نمایندگان مجلس و بازدیدهای میدانی اشاره کرد و افزود: در سال گذشته آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان گیلان در راستای تعامل و ورود به بازارهای جدید بیش از 180 جلسه با مدیران استانی برای هماهنگی و حضور در پروژههای عمرانی برگزار کرده است.
مدیر آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان گیلان در پایان با اشاره به دستاوردهای نوین این مرکز در سال گذشته گفت: ساخت دستگاه نفوذ دینامیکی، تجهیز به دستگاههای پیشرفته مانند Pull-Off، سختیسنج فلزات، آرماتور یاب، تجهیزات TSR و مغزهگیری، و تمدید گواهینامه ایزو ۱۷۰۲۵ از جمله اقدامات مؤثر برای افزایش توان فنی و ورود به بازارهای جدید بوده است.