2021-05-26 06:53:01 | News | ID : 2782 | Visit : 832
مدیرکل آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان اصفهان اظهار داشت: این آزمایشگاه در سال 99 با انجام بیش از 42 هزار انواع آزمایش، توانست نقش موثری در ارتقاء کیفی پروژههای ملی و استانی داشته باشد.
به گزارش روابط عمومی شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک، محمدعلی عباسزاده مدیرکل آزمایشگاه فنی ومکانیک خاک استان اصفهان با بیان اینکه این آزمایشگاه در سال گذشته برای نخستین بار در کشور موفق به ساخت و راهاندازی دستگاه آزمایش بارگذاری تراورس بتنی راه آهن با توان داخلی شد، گفت: با ساخت این دستگاه در آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان اصفهان، امکان آزمایش بارگذاری تراورس بتنی راه آهن در کشور فراهم شد.
عباسزاده با اشاره به ارتباط تنگاتنگ این آزمایشگاه با دستگاههای اجرایی استان گفت: آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان اصفهان با دارا بودن 5 شعبه آزمایشگاهی در شهرستانهای اصفهان، کاشان، گلپایگان، نایین و شهرضا با استقرار 27 واحد محلی توانست در سال گذشته 90 درصد پروژههای دستگاههای اجرایی استان از جمله حوزه اداره کل راه و شهرسازی، اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای، راه آهن و بنیاد مسکن را توسط آزمایشگاه استان اصفهان کنترل کیفی کند.
وی افزود: همچنین آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان اصفهان بعنوان سرپرست منطقه 6 با استانهای مرکزی، یزد و چهارمحال وبختیاری در بحث انجام آزمایشهای و همچنین تبادل اطلاعات ، تجهیزات و نیروی انسانی همکاری دارد.
عباسزاده با اشاره به انجام آزمایشهای متنوع فنی و تخصصی توسط آزمایشگاه در سطح استان گفت: 42 هزار و 852 مورد آزمایش عملیات خاکی، بتنی و آسفالت، 115 مورد آزمایش ژئوتکنیک، 4 هزار و 270 متر حفاری، 2 هزار و 272 آزمایش مهندسی خاک، 62 مورد آزمایش طرح اختلاط آسفالت، 56 مورد آزمایش طرح اختلاط بتن، یک هزار و 640 مورد آزمایش جوش، یک هزار و 778 مورد آزمایش مصالح ساختمانی، یک هزار و 940 مورد آزمایش انواع آرماتور، یک هزار و 498 مورد آزمایش بر روی آب، خاک و قیر، 2 هزار و 763 مورد آزمایش رنگ، یک هزار و 123 مورد آزمایش بر روی پروژههای ساختمانی شخصی و 3 هزار و 849 مورد عملیات برای ارتقاء کیفی پروژههای عمرانی توسط آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان اصفهان انجام شده است.
مدیرکل آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان اصفهان به نقش آفرینی این آزمایشگاه در پروژههای ملی و استانی اشاره و بیان داشت: پروژه آزاد راه شرق اصفهان در قطعات 1،2 و3 پروژه مترو اصفهان - بهارستان، پروژه راهآهن مبارکه - شهرکرد، محور4 بانده اصفهان- شهرضا، محور 2 بانده مبارکه- بروجن و محور 2 بانده بادرود- کاشان از جمله پروژههایی بودند که آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان اصفهان نقش پر رنگی در ارتقاء کیفی و افزایش طول عمر مفید آنها داشته است.
وی اضافه کرد: در سال گذشته با همکاری اداره کل مهندسین مشاور ستاد شرکت نزدیک به 250 کیلومتر از آزاد راه اصفهان– کاشان عملیات مطالعات ارزیابی و بهسازی آزاد راه به صورت رفت و برگشت پایش و تهیه نقشههای اجرائی تهیه شد.
عباسزاده با اشاره به حضور در کارگروه بررسی و نظارت بر عملکرد آزمایشگاههای بخش خصوصی تصریح کرد: هم اکنون در استان اصفهان 130 آزمایشگاه بخش خصوصی فعال است که آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان به صورت هفتگی بر این آزمایشگاهها نظارت میکند.
مدیرکل آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان اصفهان با اشاره به حضور در بازارهای جدید و انجام آزمایشهای منحصربفرد و خاص در این استان گفت: حضور در پروژههای جدید، افزایش فعالیت در بخش مطالعات و ژئوتکنیک، خرید تجهیزات روز دنیا، بهسازی و بهینهسازی تجهیزات موجود و جذب نیروی کارشناس و متخصص در جهت تقویت بنیه علمی از جمله اهداف و برنامههای آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان اصفهان در سال جدید است.