2020-11-09 04:40:01 | ID : 1607 | Visit : 764
فیروز شاهی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در زنجان اظهار کرد: کیفیت به زبان ساده به معنای انجام صحیح کار است و این یعنی کیفیت نقطه آغاز و پایانی ندارد و یک فرآیند مستمر است.
وی با اشاره به نقش کیفیت در توسعه پایدار گفت: امروزه همه کشورها در راستای خلق یک جامعه سالم که آرامش، آسایش و رفاه انسانها از مصادیق آن است به دنبال توسعه پایدار هستند، توسعهای که به دنبال اثرگذاری و تغییرات مثبت در سه حوزه اقتصادی، اجتماعی و محیط زیست است.
مدیر آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان زنجان با تأکید بر رعایت کیفیت در موضوعات مختلف افزود: برای مثال عمر مفید آسفالت به صورت متوسط در ایران چهار تا پنج سال و در کشورهای توسعه یافته 10 تا 15 سال است، اما میتوان عمر آسفالت را را بیشتر کرده و از ثمرات اقتصادی آن بهرهمند شد.
شاهی در ادامه به برخی از فعالیتهای آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان اشاره کرد و گفت: آزمایشگاه فنی استان در سه شعبه شهرستانی زنجان، ابهر، خرمدره و قیدار فعال است.
وی تصریح کرد: این آزمایشگاه همچنین در 15 واحد آزمایشگاهی مستقر در پروژهها که 6 مورد آن شامل پروژههای سدسازی از جمله سد بلوبین، مشمپا، مراش، ایالو، پاوهرو و کالسیمین و هشت واحد دیگر در پروژههای متعدد راهسازی و راهداری و راههای اصلی استان و راهآهن و 2 واحد آزمایشگاهی در سطح شهر برای کنترل کیفی عملیات عمرانی سطح شهر و کارخانه آسفالت شهرداری مستقر و مشغول انجام فعالیتهای آزمایشگاهی است.
مدیر آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان زنجان ادامه داد: فعالیتهای این آزمایشگاه با رعایت استاندارهای بینالمللی کیفیت، ایمنی و بهداشت حرفهای و محیط زیست و مدیریت کیفیت آزمایشگاهی در حال انجام است.
انجام یک هزار و 400 آزمایش بتن در زنجان
شاهی تصریح کرد: در همین راستا از اول سال تاکنون یک هزار و 415 مورد آزمایش نمونهبرداری بتن، 6 هزار و 158 مورد آزمایش تراکم خاک، یک هزار و پنج مورد آزمایش نمونهبرداری و آزمایشات آسفالت، 535 مورد آزمایشات دانهبندی و بیش از 20 مورد دفترچه آزمایشات و نتایج طرحهای اختلاط آسفالت و بتن را تحویل کارفرمایان کرده است.
وی گفت: همچنین در این مدت بیش از 100 مورد آزمایشات میل گرد و بیش از 90 مورد آزمایشات سنگفرش پیادهرو، 15 مورد آزمایشات مربوط به سیمان مصرفی در بتن و دیگر آزمایشات فیزیکی و شیمیایی و بیش از 650 متر حفاری با دستگاه روتاری در راستای تهیه دفترچه گزارش مطالعات مکانیک خاک و ژئوتکنیک به تعداد 14 پروژه انجام شده است.
مدیر آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان زنجان به سایر فعالیتهای این آزمایشگاه نیز اشاره کرد و افزود: دفتر مهندسی مشاور این شرکت با دارا بودن نیروهای تخصصی و دانشگاهی ممتاز و داران بودن تجهیزات به روز در زمینه مدیریت روسازی راهها کارهای بزرگی را در دست اقدام دارد و مقدمات اجرای سیستم bmsبرای وزارت راه و شهرسازی و ارائه همه نتایج و مشخصهعای راه در سامانه اطلاعاتی مکانی شرکت بر بستر webgis فراهم شده است.
شاهی گفت: در محدوده استانی نیز در سالهای 94، 97 و 99 نیز به ترتیب 900، 910 و یک هزار و 74 کیلومتر از راههای شریانی بزرگراه و راههای اصلی و یک هزار و 781 کیلومتر از راههای فرعی استان با استفاده از دستگاه پیشرفته پروفیل سنج راه (RSP) به منظور تعیین ناهمواریها و خرابیهای سطح راه و اتخاذ شیوههای مناسب نگهداری پایش و اندازهگیری شده است.
وی گفت: همچنین 217 کیلومتر از راههای شریانی استان نیز با هدف تشخیص انواع خرابیهای سطحی، ترکها، چالهها، شیار افتادگی با استفاده از دستگاه پیشرفته اسکنر جادهای مورد آزمایش قرار گرفته و نتایج آماری و تحلیل برای بهرهبرداری تحویل سازمان حمل و نقل جادهای شده است.
مدیر آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان زنجان گفت: در حال حاضر هم ارائه خدمات اسکنر جادهی برای شهرداری زنجان و تهیه شناسنامه و مشخصات فنی پلهای راههای شریانی به اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان پیشنهاد شده و در حال پیگیری است.
وی در ادامه از راهاندازی سامانه «آزمایشگاه من» در حوزه دولت الکترونیک خبر داد و گفت: این اقدام برای دسترسی کارفرمایان و مشاوران پروژهها به یک سامانه جامع اطلاعات و نتایج آزمایشگاهی بسیار تسهیل و مطمئن کرده و خطاهای احتمالی را به حداقل رسانده است.
انتهای پیام/73005/ق