کیفیت، رمز توسعه‌ پایدار

کیفیت، رمز توسعه‌ پایدار
معرفی دفتر نظامات آموزشی – پژوهشی و تدوين ضوابط و استانداردها 1403-08-29 11:04:46

شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک به‌عنوان توانمندترین و شناخته‌شده‌ترین شرکت ارایه دهنده خدمات فنی مهندسی در صنعت ساخت (ژئوتکنیک، راهسازی، ژئوفیزیک، مقاومت مصالح، کالیبراسیون و....) با بیش از نیم قرن تجربه و با هدف ارتقای اقتدار ملی و افزایش بهره‌وری طرح‌های عمرانی، از سابقه درخشانی در شناسایی و به کارگیری تجهیزات نوین و ترویج و انتقال فناوری برای کنترل کیفیت طرح‌های عمرانی کشور برخوردار می‌باشد.

با توجه به اهمیت آموزش و تدوین ضوابط و استانداردها در رشد و اعتلای کیفیت طرح‌های عمرانی کشور، دفتر نظامات آموزشی – پژوهشی و تدوين ضوابط و استانداردها داراي جايگاهی ممتاز از نظر علمی، در سطح ملی بوده و پرورش‌دهنده كاركنان متخصص و فرهيخته شركت می باشد. اين دفتر به منظور دستيابی به اهداف سند راهبردی، با دو جهت‌گيری اصلی آموزش و تدوين ضوابط و استانداردها، مسير حركت خود را مشخص نموده است.

گروه آموزش این دفتر به عنوان يك گروه تاثيرگذار و بالنده درصدد است تا نيازهای آموزشی حرفه‌ای كاركنان شركت را مرتفع نموده و ضمن ترويج و اشاعه دانش تخصصی، سطح مهارت فعالان حوزه كنترل كيفی پروژه‌های عمرانی در سراسر كشور را ارتقاء دهد.

گروه تدوین ضوابط و استانداردهای این دفتر در نظر دارد با تلاش مداوم، اهتمام و همياري ديگر بخش‌های فنی شركت در راستای چشم انداز كلان شركت به نحوی گام بردارد تا دسترسی كاركنان شركت را به متن لاتين و فارسي استانداردها و مراجع مورد عمل تسهيل نموده و ضمن ارتقای توان فنی، مهندسی کارکنان دستگاه‌های اجرایی و سایر عوامل دست‌اندرکار طرح‌های عمرانی در سراسر كشور، بستر ساز انجام آزمون‌های جدید و منحصر به فرد با دستگاه‌ها و تجهیزات مدرن و پیشرفته به منظور ورود به بازارهاي رقابت در حوزة ژئوتكنيك و مقاومت مصالح ‌باشد.

این گروه براي تدوين استانداردهاي ملی با پيگيری و تشكيل‌ كميسيون‌هاي فنی مركب از كارشناسان شركت، صاحب‌نظران مراكز و مؤسسات علمی، پژوهشی، توليدی و اقتصادی آگاه و مرتبط با موضوع اقدام می كند. تاكنون بالغ بر 105 عنوان استاندارد ملي ايران با مشاركت آگاهانه ذينفعان و ذيربطان توسط اين گروه تدوين شده است.

 

ماموريت و وظايف دفتر نظامات آموزشی پژوهشی و تدوين ضوابط و استانداردها:

  • تدوین راهبردهای آموزشی و توسعه برنامه‌هاي آموزشی و توانمندسازی پرسنل شركت و فعالان صنعت كنترل كيفيت پروژه‌های عمرانی
  • سامان‌دهی، توسعه و شفاف‌سازی کلیه فعالیت‌های علمی با هدف تدوين و يا اصلاح معيارها و استانداردهای ملی و معرفی فناوری‌های نو تكنولوژی های جديد و عملياتی نمودن آن ها در حوزه خدمات آزمايشگاه‌های كنترل كيفيت پروژه های عمرانی.
  • تدوین و به‌روزآوری دستورالعمل ها، ضوابط، معیارهای فنی و تخصصی و استانداردهای مورد نیاز با توجه به منابع و استانداردها و ضوابط بین‌المللی و تطبیق آن با شرایط اقلیمی و اجرائی کشور در زمینه‌های مربوطه.