ورود موفق آزمايشگاه در مديريت نگهداري راه‌هاي كشور/اجراي دومين عمليات میکرو سرفیسینگ در يزد

1403-10-02 17:22:15 | شناسه : 779 | بازدید : 1224

مدیر عامل و رييس هيات مديره شركت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک كشور با تاكيد بر لزوم مديريت هزينه‌ها در كشور از ورود موفق اين شركت در موضوع مدريت نگهداري راه‌هاي كشور خبر داد و گفت: دومين نمونه عمليات روکش حفاظتی (ميكرو سرفيسينگ) كشور براي يزد تهيه شده است.
«سیدرضا حسینی» در آيين توديع مدیر آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان يزد، كمترين وظيفه اين آزمايشگاه كه در حال حاضر نيز وظيفه جاري آن است را كنترل كيفي طرح‌هاي عمراني خواند و گفت: آزمايشگاه فني و مكانيك خاك معتقد است كه مي‌تواند وظيفه حاكميتي و نظارتي بر ساير آزمايشگاه‌هاي اين حيطه در بخش غيردولتي را نيز برعهد بگيرد.
وي با بيان اين كه در اين رابطه نيز در حال ارزيابي توانايي‌هاي واحد‌ها و شعب اين آزمايشگاه‌ در استان‌ها در قالب بازديدهاي منطقه‌اي هستيم، اظهار كرد: در حال حاضر مسئوليت اين آزمايشگاه، سازمان مديريت و برنامه‌ريزي، نظام مهندسي‌هاي ساختمان، ادارات راه و شهرسازي و حتي ادارت كل استاندارد به نوعي تاييديه صادر مي‌كنند كه به نظر بيانگر نقص قانون است.
حسینی در بخش ديگري از سخنانش اظهار كرد: تمام همت آزمايشگاه علاوه بر انجام امور روزمره، اهتمام به نوعي پوست‌اندازي نيز هست تا در قالب يك جايگاه حاكميتي نظارت صحيحي بر فعالان اين حوزه داشته باشد كه اين موضوع نيز در اساسنامه شركت نيز ديده شده است.
وي با اشاره به سابقه و تجربه 60 ساله فعاليت آزمايشگاه فني و مكانيك خاك در كشورمان، به مقوله آموزش نيروهاي انساني در اين حوزه اشاره و عنوان كرد: متاسفانه فارغ‌التحصيلان دانشگاهي به رغم آموزش‌هاي عملي در دانشگاه، آنچنان كه بايد در اين حوزه كایامد نيستند لذا بايد جايي براي آموزش‌هاي علمي آنها براي آمادگي جهت ورود به بازار كار مهيا شود.
وي در اين رابطه شركت آزمايشگاه فني و مكانيك خاك را تنها جايگاهي در كشور خواند كه مي‌تواند كارشناسان خوبي را در باز زماني سه ساله تربيت و به جامعه مهندس كشور تحويل دهد.
حسینی با اشاره به اين كه حوزه آزمايشگاهي جذابيت لازم را براي سرمايه‌گذاران ندارد، گفت: معمولاً سرمايه‌گذاران علاقمند به بازگشت كوتاه مدت سرمايه خود هستند لذا در اين حوزه ورود نمي‌كنند لذا توسعه در اين بخش نيامند حمايت‌هاي بيشتر دولت است.
وي با تاكيد بر اين كه شركت آزمايشگاه بايد بر منابع مالي كشور تاثيرگذار باشد، اظهار كرد: در راستاي مديريت هزينه‌هاي كشور، اين آزمايشگاه از چند سال قبل روي مديريت نگهداري راه‌هاي كشور سرمايه‌گذاري داشته‌ و اكنون با بومي‌سازي اين دانش فني توسط آزمايشگاه مكانيك خاك كشور موفق به جذب اعتبارات نگهداري راه‌هاي كشور شده‌ است.
مدیر عامل آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک در همين رابطه به گردآوري و تحليلي اطلاعات 52 هزار كيلومتر از راه‌هاي كشور توسط كارشناسان اين آزمايشگاه اشاره و تصريح كرد: براساس ارزيابي‌هاي صورت گرفته 18 هزار كيلومتر از راه‌هاي كشور نياز به بهسازي، 14 هزار كيلومتر نيازمند نگهداري پيشگيرانه و مقداري نيز بايد بازسازي اساسي شوند.
وي همچنين با اشاره هزينه‌هاي سنگين آسفالت راه‌ها و اين كه هر سانتي‌متر آسفالت 40 ميليون تومان هزينه را متحمل كشورمان مي‌كند، گفت: آزمايشگاه فني و مكانيك خاك در همين راستا نيز موضوع آسفالت‌هاي حفاظتي(ميكرو سر فيسينگ) را مورد اهتمام قرار داده و در سال گذشته اولين ست تهيه اختلالات اين تكنولوژي به زحمت تهيه و وارد كشور شد و امسال نيز دومين ست آن براي استقرار در استان يزد تهيه شده كه در حال تحويل است.
حسینی تامين اين تجهيزات را تنها بخش كوچكي را كار دانست و گفت: مهمترين بخش ترتبيت نيروي انساني كارآمد براي بهره گرفتن از اين تجهيزات است كه در اين رابطه برگزاري دوره‌هاي اموزشي لازم را با استقرار كارشناس مربوطه در استان در برنامه داريم.
گفتني است، در اين نشست از خدمات «عباس صفاري» مدير قبلي آزمايشگاه فني و مكانيك خاك استان قدرداني و به جاي وي، «سيد عيسي لاهوتي» به عنوان مدير جديد اين آزمايشگاه معرفي شد

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

استان
نظرات
    موردی یافت نشد!

شما هم می توانید دیدگاه خود درباره این مطلب را ثبت نمایید: