1404-01-23 11:53:56 | شناسه : 4019 | بازدید : 17
به گزارش روابط عمومی شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک، کامران حبیبپور، مدیر آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان چهارمحال و بختیاری گفت: این آزمایشگاه طی سال گذشته با ارائه خدمات نوین، توسعه فعالیتهای تخصصی و حضور مؤثر در پروژههای ملی، استانی و بخش خصوصی استان، عملکردی درخشان از خود بهجای گذاشت. این آزمایشگاه در بیش از ۸۰ درصد پروژههای عمرانی استان، نقش آفرینی مهمی در ارتقاء کیفیت ساخت و ساز در استان داشته است.
حبیبپور از راهاندازی آزمایشهای جدیدی نظیر آزمایشهای قیر امولسیون و آزمایشهای TSR برای تعیین مقاومت کششی آسفالت خبر داد و افزود: در راستای توسعه آزمایشگاه استان و ارائه خدمات منحصربهفرد تجهیزات جدید خریداری شد که این اقدام گامی مؤثری برای حفظ سرمایههای ملی و ارائه خدمات مطلوب به پیمانکاران و کارفرمایان مطابق با استانداردهای ملی و بینالمللی بوده است.
توسعه ژئوتکنیک و حضور در پروژههای ملی
مدیر آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: این آزمایشگاه طی سال گذشته، با تهیه ۱۸ گزارش جامع ژئوتکنیک، اجرای ۱۴ طرح اختلاط بتن، ۲۴ طرح آسفالت، ۶۰۰ متر حفاری و بیش از 2 هزار مورد آزمایش کشش میلگرد، جایگاه خود را بهعنوان امین دولت و بازوی توانمند وزارت راه و شهرسازی در ارتقاء کیفی پروژههای عمرانی تثبیت کرده است.
ساختار انسانی و پوشش گسترده استانی
حبیبپور با اشاره به آمادگی این آزمایشگاه برای ارائه خدمات مطلوب آزمایشگاهی با استقرار آزمایشگاه در کمتر از 2 ساعت در پروژههای عمرانی در سطح استان خاطر نشان کرد: این آزمایشگاه با ۴۴ پرسنل متخصص، دارای تحصیلات مرتبط، در سه شعبه شهرکرد، بروجن و لردگان و ۱۵ واحد محلی مستقر در پروژهها عمرانی ملی، استانی و بخش خصوصی در سطح استان فعالیت داشته و بخشهای فنی نظیر مقاومت مصالح، ژئوتکنیک، کالیبراسیون، آزمایشهای غیر مخرب و شیمی از جمله حوزههای تخصصی فعال در این مرکز هستند.
مشارکت در پروژههای شاخص عمرانی
مدیر آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان چهارمحال و بختیاری به پروژههایی که این آزمایشگاه در آن نقش آفرینی داشته است اشاره کرد و گفت: قطعه ۳ راهآهن مبارکه–سفیددشت– شهرکرد، محور لردگان– کارون ۴، نهضت ملی مسکن شهرکرد و بروجن، تقاطع غیرهمسطح شهرکرد– هفشجان و محور شهرکرد– شلمزار از جمله پروژههایی است که این آزمایشگاه در آنها نقش آفرینی داشته است.
چشمانداز آینده: توسعه، نوآوری و کیفیت
حبیبپور افزود: با توجه به ورود به بازارهای جدید و پیشرفت تکنولوژی و روشهای نوین در دنیا و تمرکز این آزمایشگاه بر گسترش خدمات تخصصی، نوآوری در فرآیندهای آزمایشگاهی، افزایش دقت نظارت و تجهیز به فناوریهای طی سال گذشته تلاش شده است که جایگاه آزمایشگاه در سطح ملی تقویت شود.
وی با اشاره به برگزاری سیمنارها ،کارگاهها و دورههای آموزشی طی سال گذشته گفت: این آزمایشگاه موفق شد با برگزاری یک هزار و 600 نفر- ساعت دوره آموزشی، نقش موثری در تولید علم و افزایش توان علمی کارشناسان آزمایشگاه و دستگاههای اجرایی استان داشته باشد.
مدیر آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان چهارمحال و بختیاری گفت: طی سال گذشته بهمنظور ارتقاء استانداردها، آزمایشگاههای استان با همکاری دستگاههای ذیربط، بهصورت منظم از آزمایشگاههای خصوصی بازدید و نظارت به عمل آورده است.