1404-01-09 10:50:35 | شناسه : 3995 | بازدید : 43
به گزارش روابط عمومی شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک، رضا مسعودی مدیر آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان لرستان با اشاره به آزمایشهای انجام شده طی سال گذشته گفت: از این تعداد ۳۲ هزار و ۲۸۵ مورد آزمایش بتن، ۳۲ هزار و ۶۳۸ مورد آزمایش خاکی، ۳۷ هزار و ۴۰۵ مورد آزمایش قیر و آسفالت و ۲۹ هزار و ۶۷۲ آزمایش کنترل کیفی سایر بخشهای کارشناسی شامل غیر مخرب، شیمی، مکانیک خاک و مقاومت مصالح بوده است.
مسعودی ادامه داد: این تعداد آزمایش با بکارگیری نیروهای متخصص و فنی و استفاده از تجهیزات نوین برای ارتقای کیفی پروژههای ملی و استانی، در شعب و واحدهای محلی و بخش فنی ستادی استان انجام شده است.
وی افزود: طی سال گذشته آزمایشهای کنترل کیفی متنوعی در سطح استان انجام شده که نقش سازندهای در انجام مطالعات فنی پیش از احداث سازها و پایش کیفیت و ارتقاء کیفی حین عملیات اجریی و افزایش طول عمر پروژههای ملی و استانی دستگاههای اجرایی، سازمانها و نهادهای استان و بخش خصوصی داشته است.
فعالیت ۵ شعبه و ۳۳ واحد محلی
مدیر آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک لرستان با اشاره به رسالت خطیر این شرکت، در کنترل کیفی پروژههای عمرانی ملی و استانی اظهار داشت: این مرکز امسال در ۳۲۰ پروژه ملی و استانی لرستان فعالیت داشت.
مسعودی تصریح کرد: آزمایشگاه استان با دارا بودن ۵۶ نفر نیروی متخصص فنی و اداری همچنین تجهیزات بهروز و استاندارد، در پنج شعبه و ۳۳ واحد محلی فعال می باشد.
وی ادامه داد: برای سال پیش رو نیز با توجه به اهداف شرکت در ورود به بازارهای جدید کاری، از ۳۳ قرارداد در حال اجرا، این آزمایشگاه، ۱۵ قرارداد جدید منعقد و ۱۸ قرارداد را نیز تمدید شده است.
انجام ۷۶ هزار آزمایش در حوزه راه و شهرسازی
مدیر آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک لرستان با اشاره به انجام ۷۶ هزار آزمایش و حضور فعال در حوزههای استان افزود: مهمترین پروژههای در حال اجرا برای این حوزه وزارتی شامل راه آهن دورود- خرم آباد- اندیمشک، راه آهن اصفهان- الیگودرز- ازنا، چهار خطه خرم آباد- کوهدشت، کمربندی و زیرگذر خرم آباد، قطعات ۱، ۲ و ۴ چهار خطه خرم آباد- پلدختر، محور ازنا- شازند، راههای اصلی و فرعی راهداری و حمل و نقل جادهای، ملی مسکن و تمام پروژههای تحقیقاتی و مطالعات ژئوتکنیک میباشد.
مسعودی اظهار داشت: همچنین طی سال گذشته ۵۵ هزار آزمایش و کنترل کیفی پروژهها برای سایر دستگاهها از جمله آبفا، آب منطقهای، سد مخملکوه، کمندان، شهرداریها، بنیاد مسکن، شهرکهای صنعتی، برق، مخابرات، نوسازی مدارس، خانههای بهداشت، نیروگاه سیکل ترکیبی (گازی) خرم آباد و بیمارستانها انجام شده یا در حال اجرا است.
وی افزود: در بخش مطالعات ژئوتکنیک و مکانیک خاک نیز ۵۰۵ متر در ۹ پروژه حفاری شده است.
مسعودی گفت: برای ارتقای سطح علمی همکاران و کارشناسان دستگاه های اجرایی ۲ هزار و ۴۰۰ نفر ساعت کلاس آموزشی به صورت برخط و حضوری برگزار شده که از این مقدار ۲ هزار و ۲۰۰ نفرساعت مخصوص همکاران آزمایشگاه استان بوده است.