کیفیت، رمز توسعه‌ پایدار

کیفیت، رمز توسعه‌ پایدار

120000 نفر- ساعت دوره آموزشی طی سال گذشته در کشور برگزار شد

1403-03-07 07:09:47 | شناسه : 3694 | بازدید : 81

120000 نفر- ساعت دوره آموزشی طی سال گذشته در کشور برگزار شد
مدیرکل دفتر پژوهش و تحقیقات علمی شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک اظهار داشت: شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک با هدف تولید دانش و ارتقاء سطح کیفی و توانمندی کارشناسان آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک و سایر دستگاه‌های اجرایی سراسر کشور طی سال گذشته موفق شد بیش از 120 هزار نفر- ساعت دوره آموزشی برگزار کند.

به گزارش روابط عمومی شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک، الهام زمانی‌فر مدیرکل دفتر پژوهش و تحقیقات علمی شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک گفت: مهم‎ترين رکن هر سازمانی را نيروي انساني آن تشکيل می‌دهد و این نیروی متخصص مي‎تواند سازمان را به سوي اهداف و برنامه‌های هر سازمانی هدايت کند.

 

زمانی‌فر اضافه کرد: استفاده صحيح از نيروي انساني به عنوان ارزشمندترين و بزرگترين ثروت هر سازمان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. توجه به نيروي انساني و یا به عبارتی بهتر سرمایۀ انسانی بايد يکي از اهداف مهم هر سازمان تلقي و براي آن برنامه‎ريزي دقيق و صحيحي تدارک ديده شود  که یکی از راه‎‎های بهبود عملکرد منابع انسانی در هر سازمانی توجه و پرداختن به امر آموزش کارکنان می‎باشد، که باعث توانمندسازی نيروي انساني موجود شده و موفقيت‎هاي آتي را تضمين مي‎کند. آموزش باعث گسترش بينش و بصيرت عميق‎تر، دانش بالاتر و توانائي و مهارت بيشتر کارکنان شاغل در سازمان براي اجراي وظایف محوله و در نتيجه تحقق هدف‎هاي سازماني می‌شود.

 

وی با اشاره به اینکه دوره‎هاي آموزشي کارکنان بر اساس نيازهاي شغلي و چشم‌انداز شرکت در تقويم آموزشي سال 1402 تدوين و در چهار بخش اصلي اجرا شد، خاطر نشان کرد: بخش اول دوره‎هاي آموزشي «مديران حرفه‎اي» شامل دوره‏های آموزشی بهبود مدیریت  شغلی، فرهنگی و عمومی در مجموع با 21 هزار و 600 نفر- ساعت آموزش، بخش دوم دوره‎هاي آموزشي «مشاغل اختصاصي» با 35 هزار نفر- ساعت آموزش، بخش سوم دوره‎هاي آموزشی «مشاغل عمومي» با 9 هزار نفر- ساعت آموزش و  بخش چهارم دوره‎هاي آموزشي « فرهنگی و عمومي» و «توجیهی بدوخدمت» با 55 هزار نفر- ساعت آموزش در شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک طی سال گذشته برگزار شد.

 

مدیرکل دفتر پژوهش و تحقیقات علمی شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک تصریح کرد: در سال گذشته آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک موفق شد در مجموع 120 هزار و 600  نفر- ساعت دوره آموزشی در سراسر کشور  برگزار کند.

 

زمانی فر خاطرنشان کرد: سرانه آموزشی برای کارکنان در سال گذشته 47 نفر- ساعت و برای مدیران 66 نفر- ساعت بوده است.

 

وی با بیان اینکه که طی سال گذشته بیش از 15 هزار نفر- ساعت برای توانمندسازی جامعه مهندسین کشور کارگاه  و دوره‌ آموزشی برگزار شده است گفت:  شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک در راستای هدف راهبردی خود مبنی بر ترویج و بهبود دانش فنی   اقدام به  انجام وظایف قانونی خود از یک سو و عضویت در شورای عالی فنی امور زیربنایی و حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی و همچنین شورای فنی استان‌ها از سوی دیگر، مانند سنوات گذشته 6 هزار نفر- ساعت وبینار/ سمینار علمی- تخصصی و در راستای همکاری با شورای فنی و سازمان مديريت و برنامه‎ريزي استان‌ها ، 9 هزار نفر- ساعت دوره آموزشی تخصصی برای دستگاه‌های اجرایی از جمله استان‌های لرستان، خراسان رضوی، زنجان، کردستان، خوزستان، همدان، گیلان، فارس و سازمان مجری‌ ساختمان‌ها و تاسیسات دولتی و عمومی برگزار کرده است.

 

زمانی فر با اشاره به اینکه این دوره‌های آموزشی با استقبال گسترده جامعه مهندسین و کارکنان دستگاه‌های اجرایی روبرو  شده است افزود: این وبینارها و دوره‌های آموزشی، برای سال جاری نیز برنامه ریزی و برگزار خواهد شد.

 

مدیرکل دفتر پژوهش و تحقیقات علمی شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک با اشاره به توسعه استانداردهای ملی و اقدامات خوبی که تاکنون در این شرکت صورت گرفت است گفت: آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک با همکاری فعال در کمیته‌های برنامه‌ریزی ملی و کمیسیون‌های فنی تاکنون بالغ بر 105 عنوان استاندارد ملی را در زمینه‌های قیر و آسفالت، سیمان و بتن، مکانیک خاک و سنگ تدوین کرده است  و  این آزمایشگاه در تدوین استانداردهای ملی ایران در حوزه قیر و آسفالت به عنوان مرجع مورد اطمینان سازمان ملی استاندارد ایران از اعتبار ویژه‌ای برخوردار بوده و طی سال گذشته در راستای قانون توسعه و تقویت نظام استاندارد 4 عنوان استاندارد ملی دیگر را نیز تدوین کرده است.

 

زمانی فر اضافه کرد: نظر به اهمیت و لزوم اجرای دقیق نکات مندرج در دستورکار آزمون‎ها و برای « دسترسی آسان بخش‏های فنی به متن اصلی و ترجمه استانداردها»، طی سال گذشته این شرکت اقدام به خرید و به‌روزآوری مجموعه استانداردهای بین‌المللی AASHTO، ASTM و ACI نموده و این استانداردها بر روی سامانه استانداردهای بین‌المللی در دسترس همکاران قرار داده است. همچنین در همین راستا تاکنون نسبت به ترجمه و به‌روزآوری 80 عنوان استاندارد مورد عمل شرکت اقدام شده، که بر روی سامانه استانداردهای بین‌المللی بارگذاری شده است که در حقیقت در سال 1402، هفت عنوان استاندارد  جدید در همکاری این شرکت با سازمان ملی استاندارد ترجمه و بازنگری شده است.

 

مدیرکل دفتر پژوهش و تحقیقات علمی شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک با اشاره به دیگر اقدامات صورت گرفته در دفتر آموزش شرکت گفت: راه‌اندازی بخش « آموزش و ترویج» بر روی وب‌سایت شرکت می‌باشد و کلیه برنامه‌های آموزشی درون‌ و برون سازمانی از سایت شرکت اطلاع‌رسانی شده و در اختیار علامندان قرار می‌گیرد.

 

زمانی فر اضافه کرد: با راه‌اندازی زیربخش انتشارات در وب‌سایت شرکت در بخش آموزش و ترویج، فروش کلیه کتاب‌های منتشر شده از سوی شرکت به صورت برخط امکان پذیر می‌باشد. همچنین کتاب « روسازی آسفالتی با کیفیت از طراحی تا اجرا» ترجمه آخرین ویرایش MS-22 منتشر شده از سوی انستیتو آسفالت خریداری شده و جهت بهره‌برداری در اختیار همکاران در آزمایشگاه استان قرار داده شده است.

 

مدیرکل دفتر پژوهش و تحقیقات علمی شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک گفت: پذیرش و فعالیت سربازهای نخبه‌ و امریه به منظور بهره‌گیری از توان و ظرفیت نخبگان برای توسعه شرکت طی سال گذشته از دیگر فعالیت‌های این دفتر بوده و تا کنون 14 نفر نخبه- وظیفه با اجرای طرح تحقیقاتی و 9 نفر بصورت امریه برای گذراندن خدمت سربازی در شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک پذیرش شده‌‌اند.

نظرات
    موردی یافت نشد!

شما هم می توانید دیدگاه خود درباره این مطلب را ثبت نمایید: