کیفیت، رمز توسعه‌ پایدار

کیفیت، رمز توسعه‌ پایدار

بازدید معاون شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور از شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک

1396-05-07 10:41:55 | اخبار | شناسه : 2308 | بازدید : 1907

بازدید معاون شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور از شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک

دکتر جبارعلی ذاکری معاون ساخت و توسعه راه‌آهن، بنادر و فرودگاه‌های شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور به همراه جمعی از همکاران خود از آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک بازدید و با مدیران ارشد شرکت به گفت‌وگو پرداختند.

به گزارش روابط عمومی شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک، مدیرعامل شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک ضمن خیرمقدم به بازدیدکنندگان عنوان کرد: این شرکت علاقمند است تا نیازهای امروز و فردای معاونت ساخت زیربناهای حمل و نقل را شناسایی کند.

مهندس سید رضا حسینی با بیان اینکه یک کارفرما نمی تواند به تنهایی مشاور، مجری، کارفرما و ... باشد، افزود: تلاش ما در آزمایشگاه این است که شرایط را برای تامین همزمان موارد فوق فراهم کنیم تا آزمایشگاهی قدرتمند و به روز در اختیار شما و همکاران قرار دهیم.

همچنین در این مراسم مهندس علی‌محمد اسمعیلی، معاونت فنی و نظارت مهندسی آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک گفت: بخش مطالعات را در پروژه‌ها بسیار کم مد نظر قرار می‌دهیم به همین دلیل در اجرای پروژه‌ها هم از نظر زمان و هم از نظر کیفیت با مشکل مواجه هستیم.

وی ادامه داد: شرکت آزمایشگاه می تواند در مطالعات ژئوتکنیک نیز یاری رسان باشد و علاوه بر عملیات حفاری ژئوتکنیکی و نمونه برداری آزمایش‌هایی مانند CPTU و پرسیومتری را انجام دهد.

مهندس اسمعیلی با اشاره به زمان اجرای پروژه‌ها تاکید کرد: مصالحی که ما در راه آهن با آنها برخورد داریم به غیر از مصالح خاکریز و سابگرید در بالاست با درشت دانه سر و کار داریم و درصد کوبیدگی مصالح را نمی‌توان با آزمایش تراکم تعیین کرد در دنیا با آزمایش‌های عملگرای و تعیین پارامترهای مکانیکی آنها این موارد تایید می شود. آزمایش هایی مانند تعیین پارامترهایEV2 وEVD جزو الزاماتی است که ما به آنها کم توجه هستیم البته آزمایش EV2 در مرحله اول ممکن است، گران تمام شود اما با بالا بردن تعداد آزمایش‌ها می‌توان هزینه را کاهش داد.

وی افزود: ممکن است مطالعات انتخاب ساختگاه از نظر ژئوتکنیکی و انتخاب مصالح مصرفی خوب باشد اما نیاز است در زمان اجرا پارامترهای مورد نیاز را تعیین کنیم چراکه در کیفیت پروژه‌ها موثر است. ضمن اینکه مصالحی که در بتن استفاده می‌شود را نیز می‌توانیم مورد آزمایش قرار دهیم که از جمله آنها آزمایش مقاومت فشاری و دوام بتن است.

معاونت فنی و نظارت مهندسی شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک در رابطه با آزمایش‌های عنوان شده تصریح کرد: درست است که این آزمایش ها ممکن است، در مرحله طراحی هزینه را افزایش ‌دهد اما در مرحله نگهداری هزینه ها را کاهش داده و عمر پروژه را افزایش خواهد داد.

دکتر جبارعلی ذاکری معاون شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور در این بازدید با اشاره به بازدید چینی‌ها از پروژه راه آهن سریع السیر قم- اصفهان پس از گذشت یک سال از انجام آن، گفت: یکی از نکات مورد بحث چینی‌ها موارد بیان شده توسط مهندس اسمعیلی به ویژه بحث روسازی داینامیک بود که ما با اصرار وی انجام دادیم و مستنداتی در این زمینه برای ارائه به آنها داشتیم.

وی ادامه داد: اکنون یک سری تجهیزات برای تست‌های اجزائ روسازی وجود دارد که تولیدکنندگان محصولات خود را با آنها تست کرده و کارفرما در زمان خرید به صورت رندم آنها را تست می‌کند اما در راستای ارتقا کیفی کار تمام شده سعی می‌کنیم، تعاملی میان شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک و معاونت شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور برقرار شود تا نیازهای شرکت ساخت به شما منتقل شود.

  • لینک کوتاه
نظرات
    موردی یافت نشد!

شما هم می توانید دیدگاه خود درباره این مطلب را ثبت نمایید: