تعامل آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان سیستان و بلوچستان با سایر دستگاههای اجرایی گامی مهم در تسهیل وصول مطالبات آزمایشگاه خواهد بود.

2024-12-22 17:53:30 | أخبار | ID : 3440 | يزور : 19

تعامل آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان سیستان و بلوچستان با سایر دستگاههای اجرایی گامی مهم در تسهیل وصول مطالبات آزمایشگاه خواهد بود.

به گزارش روابط عمومی آزمایشگاه فنی و مکانیک استان سیستان و بلوچستان عبدالغفور تمندانی مدیر کل آزمایشگاه استان در بازدید از شعبات و واحد‌های محلی جنوب استان در دیدار روز پنجشنبه ۱۶ آذر با شهرام مبارکی مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای جنوب استان ارتباط دستگاههای زیر مجموعه وزارت راه و شهرسازی را گامی مهم در مسیر پیشرفت به اهداف این وزارتخانه عنوان کرد و افزود ؛ تعامل سازنده موجب ارتباط نزدیک و آگاهی از توانمندی ها و محدودیت های بین سازمانی می شود. 
وی در ادامه با اشاره به گستردگی استان و کمبود راه های آسفالتی بخصوص در بخش روستایی اهتمام اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای جنوب استان را در آسفالت راههای روستایی جنوب بسیار با اهمیت و استراتژیک دانست و بر انجام آزمایشات این بخش به خصوص آزمایشات قیر در کمترین زمان ممکن قول همکاری و مساعدت داد. 
عبدالغفور تمندانی در ادامه گزارشی از پروژه های راهداری و حمل و نقل جاده ای جنوب استان که کنترل کیفی آن توسط آزمایشگاه استان انجام می شود به همراه مبلغ ریالی قراردادها و میزان پرداختی به آزمایشگاه توسط اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای جنوب استان از ابتدای سال‌جاری و میزان صورتحساب های پرداخت نشده آزمایشگاه در طی این مدت ارائه کرد و بیان داشت ؛ شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک آزمایشگاه شعبه ایرانشهر را که از نقطه نظر جغرافیایی به نوعی در مرکزیت استان قرار دارد از لحاظ نیروی انسانی زبده و متخصص و همچنین دستگاه های آزمایش تجهیز مناسبی کرده است و این قابلیت موجود است تا در صورت نیاز دستگاههای جدید نیز مستقر شود.
شهرام مبارکی مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای جنوب استان نیز ضمن سلام و خوش آمدگویی از حضور مدیر کل آزمایشگاه در منطقه جنوب استان ابراز خشنودی کرد و تعامل سازنده آزمایشگاه استان را در طی شش ماه دوره تصدی گری خود در اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای جنوب استان نوید بخش افزایش همکاری ها و تسریع در امور اداری و فنی بین سازمانی بیان کرد. 
شهرام مبارکی با توجه به سهم ۵۰ درصدی راههای روستایی استان و اهمیت روستاها و روستائیان به عنوان قشر مولد احداث و بهبود راههای روستایی را از الویت های سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور عنوان کرد و افزود ؛ به دلیل موقعیت خاص جغرافیایی و بروز سیلاب و طوفان های شدید در طول سال و همچنین ظرفیت های بسیار ارزشمند مرزی، استان سیستان و بلوچستان در اولویت سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور از نظر تخصیص اعتبار قرار داشته و 
به همین واسطه اعتبارات بسیار خوبی به استان تخصیص یافته است که کنترل کیفیت این پروژه ها توسط آزمایشگاه استان در حال انجام است که جا دارد از زحمات اداره کل آزمایشگاه و آزمایشگاه شعبه ایرانشهر قدردانی گردد. 
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای جنوب استان در ادامه گفت ؛ راههای اصلی و فرعی و روستایی جنوب استان سیستان و بلوچستان به دلیل کوهستانی بودن به هنگام بارندگی ها و شدت گرفتن سیلاب ها با خسارات قابل توجهی روبرو می شود که حجم عظیمی از اعتبارات تخصیص یافته صرف تعمیر و نگهداری آن ها می شود اما با وجود این مسأله مهم پرداخت صورتحساب های آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان به عنوان یکی از شرکت های زیر مجموعه وزارت راه و شهرسازی نیز در اولویت پرداخت است. 
شایان ذکر است در این نشست منصور ملائی سرپرست شعبه ایرانشهر نیز حضور داشت و در خصوص برخی از صورتحساب های آزمایشگاه پاره ای از نکات را ارائه کرد.
تسميات
تعليقات
    لم يتم العثور على شيء!

يمكنك أيضًا تسجيل رأيك حول هذه المقالة: